Za vikend 5. moto-rock festival ‘Crusade’

Moto klub Crusaders ovaj vikend organizira peti po redu moto-susret “Crusade”u Križevcima, koji će se po prvi put održati na prostorima bivše gradske vojarne. Jubilarno križevačko okupljanje zaljubljenika u motocikle predstavit će se ove godine trodnevnim rock-festivalom s možda najjačim imenima domaće te međunarodne scene: u petak su glavni izvođači Hladno Pivo, pored kojih nastupaju još country rockeri Picksiebner, gitaristička legenda Ferzzo s bendom Melodic Trip, zagrebački AC/DC tribute band Ballbreakers i drugi. U subotu središnje mjesto imaju londonske punk-rock legende Anti Nowhere League, a nastupit će još Koprivničani Overflow, zagrebački old school punk rockeri Eksodus, Soundbringer iz Zagreba, Eqinoxe iz Pule, Rammstein Tribute Band i drugi. Prema informacijama od organizatora, svirke u petak i subotu kreću već u popodnevnim satima, glavne predgrupe na rasporedu su oko 21 sat, zvijezde večeri oko 23 sata, a svake će večeri po jedan cover/tribute bend “prašiti” do dugo u noć. Križevci.info dijeli jednu “zadnjominutnu” vikend-ulaznicu najs(p)retni-jem/joj!

 Nagradno pitanje za čitatelje glasi: “Gdje je 2006. održan prvi susret bikera u križevačkom kraju, pod sloganom ‘Come In Peace Or Stay At Home!’?”. Odgovori se primaju na redakcija@krizevci.info do četvrtka u ponoć. Inače se festivalske ulaznice mogu još naći u pretprodaji za 99 kn, dok će u petak koštati 140 kn. U dane festivala također će se moći nabaviti i dnevne ulaznice za 80 kn. No, za tu popularnu cijenu posjetitelji ne dobivaju samo odlične koncerte:
– Ideja je pružiti posjetiteljima multimedijalni vikend na više nivoa, pa će preko dana biti raznih događanja, poput paintballa po promotivnim cijenama, kupanja na gradskim bazenima što je, kao i kampiranje unutar vojarne, uključeno u cijenu ulaznice, sajma raznoraznog merchandisea u srednjovjekovnom štihu koji prati sam naziv festivala te viteškog igrokaza, napominje organizator Ivan Šunić, predsjednik udruge MK Crusaders.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.