KTC sezonu završio na 6. mjestu, da je bilo više sreće križevački bi rukometaši bili i četvrti

Prije ove utakmice stanje na tablici je govorilo ovako: KTC mora osvojiti bod ili dva na gostovanju i bit će sigurno četvrti. U slučaju svoga poraza i poraza Virovitice na gostovanju u Borovu onda su peti , a u slučaju svoga poraza u Trnovcu  i pobjede Virovitice zauzet će 6. mjesto. Motiva je, dakle, bilo i bez obzira što su do sada na gostovanju uzeli samo  dva boda sportska nada Križevčana je imala podlogu.

Sama utakmica ipak nije zadovoljila igračke kriterije lige i pozicije  na kojem se ova dva kluba nalaze. Domaćin je imao više raspoloženih igrača i veću želju za pobjedom koju je i zasluženo ostvario. Od samoga početka Trnovec vodi s 3 gola prednosti, što više-manje drži tijekom cijeloga susreta, a to se pokazalo odlučujućim za susret. KTC je uspio izjednačiti u 17. minuti i to je bilo jedino ozbiljno što su Križevčani pokazali. A pokazali su bezbroj lopti bačenih u „bunar“,  „raštimanu“ obranu, lošu igru golmana i jedino 2-3 igrača na razini, što je premalo za pobjedu na gostovanju.

No, kada sve objektivno zbrojimo, sa čime se sve klub i trener Miklečić tijekom sezone morao suočiti, moramo biti i više nego zadovoljni s osvojenom pozicijom na ljestvici. KTC je imao 11 pobjeda i 11 poraza, što je 50 % osvojenih bodova.

 I zato igrači KTC-a zaslužuju čestitke na osvojenom 6. mjestu u II HRL sjever. Sezona vrlo zahtjevna i s obzirom na to da su Križevčani u nju ušli dosta oslabljeni, da su ozljede glavnih igrača bile nažalost permanentne te je samo jedan igrač odigrao svih 22 kola, osvajanje 6. mjesto je dobro i poticajno za daljnji rad. Tek uz malo sreće, ponovimo, KTC je mogao biti i 4.

Prvak lige je RK Brod Konstruktor, dok ligu napušta našički Nexe i rukometaši iz Koprivnice.

 

RK“TRNOVEC“- RK“KTC“ 32:27 (18:14)

 
Za KTC su igrali i postigli pogotke: Pavliček 6, Čorda 6(4), Zrakić 4, Petrač 3, Taras 3(2), Predojević 2, Kraljić 1, Kamenar 1, Vuković 1, Šignjar, Ferenčak, Višnjević (6 obrana), Benković ( 4 obrane), Šporer ( 1 obrana). Trener: Dragutin Miklečić

Sedmerci: Trnovec 2/5, KTC 6/6. Isključenja: Trnovec 8 min. KTC 6 min.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.