Sutra kulturno-umjetnička večer branitelja

Članovi Udruge hrvatskih branitelja liječenih od PTSP-a „Sveti Marko Križevčanin“ organiziraju u petak 5. veljače 2010. u Velikoj dvorani Hrvatskog doma od 19 sati proslavu povodom 6. godišnjice ulaska udruge u nacionalnu Zajednicu udruga branitelja liječenih od PTSP-a. U cjelovečernjem programu pod nazivom „Nije mi nije, nije mi žal“ bit će izvedene čak tri kazališne predstave, recitali poezije i glazbeni brojevi, a u predvorju dvorane izložene dvije mini-izložbe radova članova.

Kazališni dio programa se sastoji od monodrame “Moja PTSP priča” autora i naratora Josipa Petrlića-Pjera u kojoj glumi Siniša Dimitrijević te predstave “Zakaj si mu dala” u kojoj, uz Pjera, glume i članovi dramske sekcije udruge Mato Lovreković, Željko Radivoj, Željko Potlaček i Draženko Kapović. Gost iz Udruge za glazbeno-scensku djelatnost “Dijalog” mladi Ivan Vuk izvest će dramu “O štetnosti duhana” A.P. Čehova. Recitalima će se izvesti pjesme Ivice Gudića, Siniše Dimitrijevića i J.P. Pjera, a uz gitaru će pjevati Siniša Mrazović te Draženko Kapović i Nenad Brlečić.

U predvorju dvorane Nenad Brlečić će predstaviti svoje radove u granitu, a izložbu karikatura Miljenko Car, predsjednik križevačke udruge koji će i otvoriti program. Voditelj čitave večeri je J.P. Pjer, a prisutne će također pozdraviti predstavnici Grada Križevaca, Koprivničko-križevačke županije i krovne Zajednice UHBL PTSP te voditelj terapijske grupe u Križevcima Milan Čapalija, psiholog pod čijim su vodstvom čitav događaj osmislili i realizirali sami članovi UHBL PTSP „Sveti Marko Križevčanin“.

Vezano

Komentari su zatvoreni.