Križevački rukometaši pripremaju se za nastavak ligaškog natjecanja

Poslije pauze od mjesec dana ponovo su se okupili rukometaši križevačkog drugoligaša i krenuli s pripremama. Predsjednik RK ”KTC” Ivica Katavić je izvijestio igrače o sadašnjem stanju i ambicijama kluba te o odlascima i dolascima igrača. Najznačajnija vijest je odlazak Nevena Predojevića u prvoligaški klub RK “Moslavina” s ugovorom koji mu omogućava igru u prvoj postavi. Taj prelazak je skoro pa povijesni jer od 1960. niti jedan rukometaš iz Križevaca nije uspio ući u prvoligaško društvo, a mi vjerujemo da će Neven i tamo pokazati koliko može i vrijedi.

No odlaskom Nevena klub je poprilično oslabljen pa je rukovodstvo kluba na mjesto pivotmena u klub dovelo Mišu Zrakića, dosadašnjeg igrača RK “Koprivnice”. Osim predstavljanja novog igrača, kojega uostalom svi igrači poznaju, očekuje se da klub prvenstveno zadrži status drugoligaša i, ako je to moguće, popne se bar za koje mjesto više na ljestvici (“KTC” je sada osmi).
Trener Miklečić se osvrnuo na jesenski dio polusezone s naglascima na ono što je bilo dobro, ali prvenstveno, na ono što je bilo loše i kako se to može poboljšati. Naglasio je da neće biti lako, no ozbiljnošću što se tiče samoga rada ali i dolazaka na trening “možemo kompenzirati mali broj starijih igrača i što kvalitetnije uključiti mlade od kojih se dosta očekuje”. Uz gotovo svakodnevni trening, u pripremnom dijelu rukometaši “KTC-a” a će odigrati i oko 7 prijateljskih utakmica.
Proljetni dio je daleko komotniji što se tiče rasporeda natjecanja Križevčani kod kuće igraju 6 utakmica a u gostima 5 od čega su samo dvije tzv. daleke u Slavoniji (u Požegi i Slavonskom Brodu).
Trener Dragutin Miklečić ove polusezone može računati na ove igrače: Damir Pavliček, Roman Predojević, Dejan Kraljić, Krunoslav Hunjak, Kristijan Kamenar, Damir Čorda, Matija Hunjak, Robert Petrač, Mišo Zrakić, Tomislav Taras, Hrvoje Šignjar, Vivian Vuković, Ivan Augustinčić, Marko Benković, Vedran Višnjević, Marko Šporer i službeni predstavnik Josip Petrlić.

 

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.