Kajin u Križevcima: ‘Predsjednika bi mogle birati komercijalne televizije’

“Želim vjerovati da se građani neće povesti za reklamnim spotovima komercijalnih televizija koje bi mogle presuditi u izboru predsjednika po količini novca koju kandidati ulažu u kampanji, neki čak od  10 do 15 milijuna kuna”. Poručio je to večeras u Križevcima predsjednički kandidat IDS-a Damir Kajin na predstavljanju  pred malobrojnim posjetiteljima, među kojima su ipak bili predstavnici svih političkih stranaka u gradu.

Kajin je bio izrazito kritičan prema državnoj vlasti najavljujući da bi se na godinu, upravo uoči turističke  sezone, “vlast mogla valjati na ulicama zbog socijalnih i gospodarskih neprilika koje će biti još teže nego ove godine”. Pritom je naglasio da treba potpuno demontirati politiku Ive Sanadera.

 Za poruku predsjednika RH Mesića da USKOK preispita ulogu bivšeg premijera Sanadera u prodaji INA-e MOL-u Kajin je rekao da je to zadnja Mesićeva pomoć Hrvatskoj. “Mesić je bio dobar predsjednik, a njegov nasljednik neće više moći računati da će imati povjerenje građana zahvaljujući osobnom šarmu, jer će morati stalno propitivati i poticati rješavanje problema, posebno u suzbijanju kriminala i korupcije koja je u Hrvatskoj umrežena kao u rijetko kojoj državi”, kazao je Kajin. Dodao je da na izlaz iz postojeće krize Hrvatska može računati tek za tri, četiri godine i to pod uvjetom da se svi stave pod istu zastavu i suoče s istinom o stvarnom stanju u zemlji koje sliči na ono iz devedesetiprve, poručio je Kajin iz Križevaca.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.