Rukometaši KTC puni samopouzdanja nakon pobjede nad Požegom

Križevčani desetkovani ozljedama u ovom si kolu nisu mogli dozvoliti luksuz da izgube, jer od odigranih osam kola imaju samo 4 boda i nalaze se na pretposljednjem, 11. mjestu prvenstvu. Na domaćem terenu ugošćuju rukometaše iz Požege, uvijek nezgodnog protivnika koji iziskuje respekt. Gosti su bolje otvorili utakmicu i vrlo brzo poveli s 3:1 te pametno iskoristivši nervozu domaćina još povećali razliku u 10. minuti na 6:3. U tome periodu igre domaćin nije imao odgovor, igra se razvijala daleko od očekivanog.

Da bi nevolja bila još veća u 11. minuti se ozlijedio i jedan od glavnih, ujedno i jedan od rijetkih zdravih igrača KTC-a – Neven Predojević. No, povećavajući borbenost u obrani i ne srljajući u napadu, potpomognuti dobrim obranama golmana Višnjevića, situacija na terenu se počela mijenjati u korist domaćina. Tako  je u 24. minuti bilo 9:10, u 26. minuti 11:11, a u 29.minuti i 14:14, što je bio i tim rezultatom do poluvremena.

Drugo poluvrijeme rezultatski jako zanimljivo jer gosti odlično otvaraju s vodstvom od dva gola (33.minuta 17:15) da bi već u 37. minuti bilo 19:17 za Križevčane, a u 43. minuti i 21:18. Bilo je vidljivo da su KTC-ovci posložili svoje redove, dok se igra gostiju raspala, obzirom na to da je domaćin u tih 13 minuta drugog dijela postigao sedam a primio četiri gola, k tome još i šest puta pogodio okvir gola.

Do kraja utakmice se praktički igralo gol za gol uz, mora se napomenuti, odlične obrane domaćeg vratara (ukupno 18 obrana, od čega u drugom dijelu 10) i sjajan nastup dvojca Pavliček (8 golova) – Taras (10 golova). Pobjeda koja je razveselila popriličan broj gledatelja i podigla samopouzdanje Križevčanima, da bez obzira na ozljede mogu donijeti dva boda i iz gostovanja. KTC sljedeće kolo gostuje u Našicama, koje su posljednje na ljestvici i dosad nemaju niti jednu pobjedu.

RK“KTC“ : RK“POŽEGA“  29:25 (14:14)
Za KTC su igrali i postigli pogotke: Damir Pavliček 8 golova, Taras 10 (4), R. Predojević 4, Petrač 3, N. Predojević 1, Kraljić 1, Čorda 1, M. Hunjak 1, Šignjar, Vuković, Kamenar, Benković, Šporer, Višnjević 18 obrana. Trener: Dragutin Miklečić
Sedmerci:  KTC 4/5,  Požega 4/5. Isključenja: KTC 10 minuta, Požega 10 minuta

Vezano

Komentari su zatvoreni.