Žapci zovu pomoć publike večeras protiv Vindije u Kupu

Košarkaši “Križevaca” proteklog su vikenda upisali još jednu, treću po redu, pobjedu u ligi A2 Sjever – debitanti Žapci preskočili su “Ivančicu” iz Ivanca rezultatom 82:58. Još su uvijek i u natjecanju Kupa Krešimira Ćosića, večeras očekuju nešto težu prepreku, ekipu Škole košarke “Vindija” iz Varaždina.

Podsjetimo, Žapci su u prvom kolu kupa dobili “Mladost” iz Đurđevca, a potom u finalu kupa naše i Bjelovarsko-bilogorske županije i jaku ekipu “Podravca” iz Virja. Varaždinska je “Vindija” također protutnjala kroz utakmice kupa u svojoj županiji. “Vindija” je itekako snažna iako su im ozlijeđeni važni igrači poput Garafolića i Gavranovića, a Stanić i Jureta su rekonvalescenti. Unatoč tome njihov trener Cesar obećaje nadigravanje.

 

Pobjednika ogleda u finalu Kupa regije Sjever već čeka vrlo jaka ekipa “Međimurja” iz Čakovca. Žapci i ovoga puta zovu pomoć publike jer im je podrška protiv školovanih Varaždinaca i više nego potrebna. Ljubitelji košarke zasigurno će uživati u atraktivnoj utakmici naših debitanata i ligaških starosjedioca iz Varaždina. Hoće li Mudri nadmudriti  našeg sve boljeg Svobodu možete vidjeti u srijedu u 18 sati na starom mjestu, gradsko-školskoj sportskoj dvorani u Potočkoj ulici.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.