Križevački košarkaški derbi na parketu je već možda ove nedjelje!

Košarkaških utakmica u posljednje vrijeme stvarno ne manjka, a sezona još nije ni počela. Točnije, nisu još počela ligaška natjecanja, ali naša su oba košarkaška kluba za sada uspješna u natjecanju kupa. Žapci iz kluba KK “Križevci” plasirali su se u finale kupa regije pobjedom protiv Mladosti iz Đurđevca, a pobijedi li ekipa KK “Radnika” večeras “Podravac” iz Virja, u nedjelju nas očekuje  križevački derbi. Tako će križevačka publika imati priliku po prvi puta u isto vrijeme na istom parketu vidjeti oba kž-drugoligaša.

Košarkaši “Radnika” se zatvorenim treninzima uigravaju za kup utakmicu protiv favoriziranog “Podravca”. Nakon što su “Križevci” u nedjelju u kvalitetnoj i izjednačenoj utakmici poraženi od druge ekipe NLB-ligaša “Cedevite” 91:97, generalnu probu pred finale kupa regije imat će u srijedu protiv ekipe “Fortune” kojoj su kvalifikacije za 1. ligu izmakle u mrtvoj trci sa “Šancom”.
Križevačka ekipa imat će priliku vidjeti na terenu niz prvoligaških igrača, koji nastupaju u dresu “Fortune”.

“Radnik” večeras igra protiv Podravca u 20.15 u dvorani OŠ LJudevita Modeca, a “Križevci” još jednu pripremnu sutra  protiv “Fortune” iz Zaprešića u 18 sati.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.