Kolekciju Igora Galaša nosit će žene starije od 45 godina

DOVE FASHION.HR Jedan od najtalentiranijih hrvatskih dizajnera nove generacije uključio se u “Kampanju za stvarnu ljepotu” koja je usmjerena na promjenu javne percepcije žena starijih od 45 godina. Popisu etabliranih hrvatskih modnih imena, među kojima se ističu Robert Sever i Anamarija Brkić za A’Marie, pridružio se talentirani Igor Galaš koji već sezonama nosi naslov “pravoga modnog otkrića” Fashion.hr-a.

Igor će na ovosezonskom Dove Fashion.hr-u koji se održava od 24. do 26. rujna u Zagrebu svu svoju kreativnu snagu usmjeriti prema jednom od priznatijih međunarodnih projekata kada je riječ o promicanju novih granica ljepote.
Jedan od najtalentiranijih hrvatskih dizajnera nove generacije predstavit će kolekciju za proljeće/ljeto 2010. koju će nositi modeli stariji od 45 godina, a njegova revija održat će se 25. rujna s početkom u 20.30 sati u sklopu programa Chic.
Pro age modna revija u sklopu Dove Fashion.hr-a sastavni je dio „Kampanje za stvarnu ljepotu” koja je usmjerena na promjenu javne percepcije žena starijih od 45 godina. Modna scena jedan je od aktera koji utječu na stvaranje nedostižne slike ljepote. Stvarna ljepota je ono što Dove i Fashion.hr zagovaraju već treću godinu zaredom kroz ovaj jedinstveni projekt.
U povodu Pro age modne revije na castingu održanom u srpnju ove godine prijavilo se više od 700 žena iznad 45 godina iz svih dijelova Hrvatske. Odlukom članova žirija u kojem su bili Jasmina Matiša, brend menadžerica za Dove u Hrvatskoj, Vinko Filipić, direktor Fashion.hr koncepta i dizajner Igor Galaš izabrano je 11 “pro age” modela koji će hrvatskoj javnosti 25. rujna predstaviti modele Igora Galaša.
Talentirani Križevčanin Igor Galaš u proteklih je godinu dana svojim hrabrim idejama te originalnim načinom rada oduševio modne stručnjake sudjelovanjem na prestižnim modnim natjecanjima u Berlinu i Pekingu. Na svjetskom natjecanju Hempel Award Peking u Kini 2009. Galaš je osvojio čak tri priznanja profesora vodećih modnih škola.
– Za mene je ova kolekcija svojevrsni poziv za buđenje jer Pro age kampanja odbija prihvatiti atribut mladosti kao isključiv temelj na kojem počiva modni svijet. Kolekcija je idejno zamišljena kao buđenje i rađanje „leptira” koje se događa sa ženama iznad 45 godina. Naime, prije toga gotovo sve žene slijede ista pravila i rituale kada govorimo o modernim frizurama ili mladenačkoj odjeći, ali iza 45. godine dolazi ona druga, najljepša faza jer tek tada žene postaju potpuno samosvjesne, prekrasne, jedinstvene. Transformiraju se u sigurne i sretne leptire koji su odradili najveći dio svojih obveza oko karijere, obitelji i odgoja djece. Ovo je faza u kojoj dolazi vrijeme da se posvete sebi i potpuno uživaju u svojoj novoj slobodi – kaže Galaš.
20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.