Koprivničko-križevačka policija i na internetu

KOPRIVNICA – Različite informacije o radu Policijske uprave Koprivničko-križevačke od danas su dostupne na internetu, na www.koprivnicko-krizevacka.policija.hr. Stranica je dio projekta MUP-a, laka za navigaciju.
– Građani na web stranici mogu saznati osnovne i kontakt podatke svoje policijske postaje, tko je, kako izgleda i koji je broj telefona kontakt-policajca, gdje i u kojem vremenu mogu izraditi osobnu iskaznicu, putovnicu i vozačku dozvolu, ali i sve detalje o pojedinim upravnim poslovima, rekao je glasnovornik Dražen Laljek.

Na stranici će se svakog dana objavljivati vijesti o policijskim akcijama i događajima na području Koprivničko-križevačke županije, tu je i rubrika ‘Statistika’ s godišnjim i polugodišnjim izvješćima o kaznenim djelima, prekršajima, stanju u prometu, a usto, naglasio je je Laljek na zasebnom dijelu početne stranice pod nazivom ‘Navek on živi ki zgine pošteno’ trajno će se prisjećati kolega poginulih u Domovinskom ratu.

Na novoj stanici Policijske uprave koprivničko-križevačke je i anketa koja će se periodično mijenjati, zatim obrazac za postavljanje upita na koje će građani dobiti odgovor putem e-maila, kao i poziv da dojave svoja saznanja o kažnjivim radnjama.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.