Križevački kuglači u Čakovcu stigli do važnih bodova

Kuglači “Elektre” Križevci u nedjelju 23. ožujka odigrali su utakmicu 21. kola 3. HKL. Domaćin na kuglani u Čakovcu bio je KK “Dubravčan” iz Donje Dubrave. Pobijedivši “Elektraše” na njihovoj kuglani u Koprivnici u prvom dIjelu sezone, “Dubravčani” su se pokazali kao iznimno neugodan protivnik. Dodatni razlog za brigu treneru Knapiću zadavala je kuglana, koja se već više puta pokazala kobna po Križevčane.

 

 

Kako je borba za mjesto na ljestvici jako izjednačena, odnosno klubove od 6. do 9. mjesta (među kojima je i križevački klub) dijeli samo jedan bod, nije bilo mjesta za kalkuliranje. Križevčanima su nužno trebali ti bodovi i bili su odlučni u nakani da ih osvoje. U tome im je bitno olakšao i domaćin postavivši nestandardnu i bitno pomlađenu ekipu. Epilog utakmice je pobjeda “Elektre” Križevci 7:1 i s visokih 270 čunjeva razlike.
Pojedinačni rezultati kuglača “Elektre”:

Miroslav Tkalec 512 čunjeva, Željko Horvat 550 čunjeva, Ivan Šimatović 543 čunja, Marijan Kirin 522 čunja, Tomislav Sanković 544 čunja, Zlatko Kadović 497 čunjeva. Igrač utakmice Željko Horvat.

Vezano

Komentari su zatvoreni.