U Križevcima održano regionalno natjecanje osnovaca u atletici

Jučer je na gradskom stadionu održano regionalno natjecanje u atletici za dječake i djevojčice osnovnih škola. Domaćin natjecanja bila je OŠ Ljudevita Modeca. Sudjelovalo je pet škola u konkurenciji dječaka i četiri škole u konkurenciji djevojčica. Dvije najbolje plasirane ekipe kod dječaka, OŠ Kalnik i OŠ Ljudevita Modeca, te kod djevojčica, OŠ Ljudevita Modeca i OŠ Vladimir Nazor, sudjelovat će na županijskom natjecanju koje će se održati 25. ožujka također na gradskom stadionu u Križevcima, uz domaćinstvo OŠ Vladimir Nazor.

Kod učenika je na 100m kod dječaka najbrži bio Igor Mandić iz OŠ Žabno, na 300m Hrvoje Novosel iz OŠ Ljudevita Modeca, a na 1000m Matej Švec iz OŠ Žabno. Kuglu je najdalje bacio Goran Horvat iz OŠ Sokolovac, u dalj je najdalje skočio Rudolf Kralj iz OŠ Kalnik, dok je u skoku uvis pobijedio u vrlo napetoj završnici Hrvoje Martinčić iz OŠ Kalnik ispred Domagoja Bogdana iz OŠ Lj. Modec. U štafeti 4x100m prva je bila OŠ Kalnik ispred OŠ Lj. Modeca. Ukupan poredak: 1. OŠ Kalnik (nastavnica: Kristina Kralj), 2. OŠ Ljudevita Modeca (nastavnik: Saša Šikić), 3. OŠ Sv. Ivana Žabno (nastavnik: Predrag Uremović), 4. OŠ Vladimir Nazor (nastavnik: Ksenija Kranjčec), 5. OŠ Sokolovac (nastavnik: Saša Korkut).

Učenice: Na 100m najbrža je bila Vanja Vidaković iz OŠ Lj. Modeca, na 300m najbrža je bila Leonarda Vukonić iz OŠ V. Nazor te na 600m Lucija Marković iz OŠ Lj. Modeca. Kuglu je najdalje bacila Iris Guberas iz OŠ V. Nazor. U skoku udalj najdalje je skočila Ida Šimunčić iz OŠ Lj. Modeca, dok je u skoku uvis najviše skočila Lana Dušak iz OŠ V. Nazor. U štafeti 4x100m pobijedila je OŠ iz Sv. Ivana Žabno. Ukupan poredak: 1. OŠ Lj. Modeca (nastavnik: Darinka Šimunčić), 2. OŠ V. Nazor (nastavnik: Ksenija Kranjčec), 3. OŠ Sokolovac (nastavnik: Saša Korkut), 4. OŠ Sv. Ivan Žabno (nastavnik: Predrag Uremović).

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.