Ottone Novosel više nije predsjednik križevačke Turističke zajednice

Turistička zajednica grada Križevaca više ni službeno nema predsjednika. Iako je po vlastitoj izjavi Ottone Novosel ostavku na tu dužnost dao još u rujnu prošle godine, njegovo razrješenje našlo se na dnevnom redu Poglavarstva tek jučer. Tom prilikom članovi ‘gradske vlade’ mogli su čuti i Novoselovo obrazloženje ostavke, iako je malo vjerojatno da za njezine razloge nisu znali već odprije.
– Ostavku sam podnio još u rujnu prošle godine na Turističkom vijeću, uz obrazloženje da ne mogu surađivati s direktoricom te da se u potpunosti ignorira funkcija predsjednika Turističkog vijeća – objasnio je Novosel.
Poznavatelji križevačkih prilika znali su da dvojac, predsjednik Ottone Novosel i direktorica Vlasta Kliček neće biti dugog vijeka na čelu Turističke zajednice. Koplje u trnje prvi je ipak bacio Novosel, a jedina nejasna pojedinost ostaje kojim je putevima zapisnik sa ostavkom putovao od Turističke zajednice do gradske uprave. Za udaljenost od par stotina metara trebalo mu je, naime, oko šest mjeseci.

Ottone Novosel

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.