Proglašeni najbolji sportaši Koprivničko-križevačke županije

Najbolja sportašica Koprivničko-križevačke županije je kuglačica Podravke Željka Orehovec, najbolji sportaš nogometaš Slaven Belupa Bojan Vručina. Najbolja ženska sportska ekipa 2008. godine je Rukometni klub Podravka Vegeta, a najbolja muška Nogometni klub Slaven Belupo. Najperspektivnija sportašica je golmanica Podravka Vegete Marta Žderić, dok je najperspektivniji sportaš hrvač Podravke Sandro Frankol.

Objavljeno je to u Križevcima, u hotelu Kalnik, na tradicionalnom proglašenju najboljih, koje je oranizirala Zajednica sportova Koprivničko-križevačke županije. Zanimljivo da je takva odluka o laureatima bila i na nivou Koprivnice, gdje su Orehovec, Vručina, Žderić i Frankol te rukometašice ‘Podravke’ i nogometaši ‘Slavena’ prošli tjedan primili nagrade.


Najboljim trenerom u Podravini i Prigorju proglašen je Vedran Blažeković iz koprivničkog Hrvačkog kluba Podravka, a naj sportskim djelatnikom Ante Tomas iz križevačkog Košarkašog kluba Radnik. Najuspješnijom sportašicom s invaliditetom prošle godine proglašena je Mirjana Šandor iz Đurđevca, dok je najbolja ekipa u toj kategoriji Šahovski klub osoba s invaliditetom Đurđevac.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.