Podravci i Prigorci biraju najbolje među sobom

Koprivničko-križevačka županija je pozvala Podravce i Prigorce da predlože imena osoba, ustanova i poduzeća za koje misle da trebaju dobiti nagradu Županije za životno djelo te da predlože po dva imena onih koji su zaslužili nagrade za promociju i jačanje ugleda županije te iznimna postignuća tijekom 2008. godine i pet imena dobitnika županijskih zahvalnica. Zdravko Lovreković zadužen za pravno savjetovanje i tehničku provedbu ove inicijative naglasio je da takoreći svatko može nekoga prijaviti ili biti uključen u to natjecanje, odnosno da to mogu učiniti registrirane pravne osobe, bez obzira je li riječ o trgovačkim društvima, ustanovama, udrugama i slično.
– Moguće je prijaviti zaslužne pojedince i pravne osobe, odnosno tvrtke ili ustanove. Ne mogu se prijavljivati mrtve osobe. Priznanja se ne dodjeljuju samo građanima Koprivničko-križevačke županije, nego svima koji su zaslužni za razvitak ili prepoznatljivost Koprivničko-križevačke županije u zemlji i svijetu – rekao je Zdravko Lovreković.
Prošle je godine oko 30 pravnih i fizičkih osoba prijavilo 38 kandidata za osvajanje jedne od deset prestižnih priznanja, koja će i ove godine biti dodijeljena na Svečanoj sjednici Županijske skupštine u povodu dana Koprivničko-križevačke županije 13. travnja (RKC).

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.