Počele pripreme rukometaša KTC-a

Nakon stanke od mjesec dana rukometaši KTC-a, trenutno petoplasirani u 2.HRL sjever, počeli su sa pripremama. Na prvi trening treneru Dragutinu Miklečiću odazvali su se svi igrači koji su odigrali jesenski dio, osim Marka Šokičića iz Županje koji je prešao u redove prvoligaša Dubrava. Na samom početku prvog treninga predsjednik kluba Ivica Katavić je svima zaželio dobar rad te istaknuo ciljeve prema kojima bi se u narednim godinama klub trebao razvijati. Nije tajna da su ambicije ozbiljne. a naglasak je da će sve imati smisla ako većina igračkog kadra bude iz domaćih redova i ako će moći zadovoljiti potrebne standarde. Obećano je i da će rad uprave biti na što većem i profesionalnijem nivou.
Trener Miklečić je dodao da će se u pripremnom dijelu treninga odigrati više prijateljskih susreta, pa se od igrača očekuje još ozbiljniji pristup, ne samo na utakmici već na svakom treningu i u svakoj vježbi, jer samo tako možemo pojedinačno, a s time i kao ekipa, poručuje Miklečić, još više napredovati.
Rukometaše KTC-a ovog proljeća očekuje 5 utakmica kod kuće i 6 gostovanja, a prvenstvo počinje 21.veljače gostovanjem u Koprivnici.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.