Kalničani i Nazorovke prvaci regije u stolnom tenisu


Danas je  u Gornjoj Rijeci održano regionalno prvenstvo u stolnom tenisu za učenice i učenike osnovnih škola. Kod dječaka je u konkurenciji osam škola u finalu pobijedila OŠ Kalnik pod vodstvom nastavnika Saše Šikića, koja je bila bolja od OŠ Gornja Rijeka rezultatom 3:1. Kod djevojčica je među šest škola najbolja bila OŠ Vladimir Nazor iz Križevaca pod vodstvom nastavnice Ksenije Kranjčec, pobijedivši OŠ Sidonije Rubido-Erdödy iz Gornje Rijeke.

Za treće mjesto na natjecanju učenika igrale su OŠ Grigor Vitez iz Sv. Ivana Žabna i OŠ Ljudevita Modeca iz Križevaca, gdje su Žabljanci bili bolji rezultatom 3:1. Sudjelovale su još: OŠ Sveti Petar Orehovec, OŠ Vladimir Nazor, OŠ Andrije Palmovića iz Rasinje te Centar za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju iz Križevaca.

Za treće mjesto kod djevojčica igrale su OŠ Grigor Vitez iz Sv. Ivana Žabna i OŠ Kalnik, gdje su uspješnije bile učenice iz Žabna. Sudjelovale su još: OŠ Sv. Petar Orehovec, OŠ Ljudevita Modeca te OŠ Sidonije Rubido-Erdödy iz Gornje Rijeke.

Vezano

Komentari su zatvoreni.