Malodobnik dvaput premlaćen

PRED ZORU 17-godišnjak u noćnim satima bio žrtvom pijanih nasilnika

Maloljetni T. B. (17) iz Treme pokraj Križevaca jučer u 3.10 sati bio je žrtvom subotnjeg iživljavanja mladih pijanaca iz prigradskih sela. Vraćajući se iz noćnoga kluba, njega je u središtu Križevaca napao T. M. (30) iz Praščevca.

Policija je priopćila da ga je najprije počeo udarati rukama, a potom je posegnuo i za pivskom bocom kojom je T. B.-a udario po glavi. Lakše ozlijeđeni T. B. uputio se prema drugom noćnom klubu Downtownu, gdje ga je “dočekao” i B. I. (20) iz sela Breza.

On je nasrnuo bez ikakva povoda, udarajući rukama i nogama. U obračun na ulici umiješao se S. B, za kojega se kasnije ustanovilo da je otac maloljetnika. On je aktere uspješno razdvojio.

Počinitelji su privedeni i odvedeni u križevačku policijsku postaju, gdje im je ustanovljena alkoholiziranost od 1,55 i 1,76 promila. S obzirom na to da je T. M. te noći počinio još dva prekršaja remećenja javnog reda i mira, zadržan je na otrežnjenju i danas odveden istražnom sucu, javili su iz koprivničko-križevačke policijske uprave.

Vezano

Komentari su zatvoreni.