Križevački ‘Black Sheep’ viceprvak Hrvatske u paintballu


Prošlog vikenda je u zagrebačkom Lučkom održan turnir petog kola Hrvatske paintball lige, kojim je završeno prvenstvo države u tom ekstremnom sportu. Nakon odigranih susreta s ekipama iz Austrije, Bosne i Hercegovine, Slovenije i Srbije, turnir je osvojila petorka "Black Sheep" iz PK Kalnik Križevci. Time su u ukupnom poretku 20 timova osvojili drugo mjesto i pehar viceprvaka države.


"Black Sheep", u sastavu Stjepan Gašparić, Igor Jugo, Toni Jukica, Kruno Stipetić i Stjepan Vučković, time je završio posljednje pripreme za nastup na prestižnom turniru Disney French Open iz serije Millennium, gdje su prošle godine u kategoriji M5 osvojili brončanu medalju u konkurenciji 86 ekipa. U Pariz putuju u srijedu gdje će idućeg vikenda zaigrati s najjačim timovima Europe.


U kategoriji tročlanih timova na državnoj završnici, križevački "Baby Black Sheep" u kojem igraju Vedran Delić, Tomislav Matosović i Berislav Vukojević, završio je na visokom četvrtom mjestu od ukupno 24 tima. Kako neslužbeno doznajemo, u PK Kalnik za kraj ovog listopada pripremaju i humanitarni turnir u paintballu, kojim bi sav prihod od kotizacije, prodaje boje i dobrovoljnih priloga išao u korist akcije za pomoć sugrađanki Dijani Trušček, kojoj je neophodna operacija srčanog zaliska u američkom Clevelandu.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.