Kemo opet okrunjen za križevačkog motokralja

Spušten je zastor na 31. izdanje motociklističke Nagrade Križevaca, a u glavnim ulogama ponovno su bili nedostižni križevački vozači, peterostruki uzastopni prvaci države u brzinskim utrkama. Čak sedam tisuća gledatelja slilo se u nedjelju u Gornji grad, prema procjenama organizatora iz AMK Križevci.

U sve tri klase našli su se na pobjedničkom postolju.

Daroviti Luka Nervo pobijedio je pred svojim sugrađanima u klasi 125 sport production, strpljivo čekajući svoju priliku u zanimljivom nadmetanju s Domagojem Perkušićem iz MČK Jaska.

Treće mjesto osvojio je, također, Križevčanin Tihomir Hrg, a koji posljednjih godina nastupa za ŠMK Falcon iz Koprivnice.

U klasi 600 super stock nazočili smo “simultanki” Darija Horvata iz 1. HMK Zagreb, ali i iznimnom klupskom učinku križevačkih vozača Mislava Perkušića i Mate Posavčića, koji su se našli na pobjedničkom postolju uz Horvata.

Najviše “adrenalina” bilo je, naravno, u najsnažnijoj klasi 1000 super stock, zbog nastupa gornjogradskoga motokralja Dražena Kemenovića.

Borba se vodila u ogledu između asova poput Kemenovića i Vedrana Močiboba iz 1. HMK Zagreb. Močibob je sjajno vozio sve do šest krugova prije svršetka, a onda mu je pukla guma.

Iskusni “lisac” Dražen Kemenović je preuzeo vodstvo i s lakoćom pobijedio u svojem “dvorištu”.
Drugo je mjesto u toj klasi osvojio Saša Kranjec iz MK Motori, a treći je bio Boris Zujić iz HMK Crikvenica. Pobjednicima u trima glavnim utrkama pripalo je, među ostalim, tri tisuće kuna.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.