Hladnokrvno ga ubio iz pištolja


Večeras oko 20.15 sati u Križevcima 67-godišnji Tomo Novković pucnjima iz vatrenog oružja ubio je 44-godišnjeg Tomu Petranovića. Policija još utvrđuje razloge zbog kojih je došlo do takvog nasilnog čina, a prema zasad neslužbenim informacijama koje nam je dao načelnik križevačke policije Abel Car ubojstvo je počinjeno pištoljem, za kojeg se još utvrđuje je li ga počinitelj posjedao legalno.

Ubojica je navodno uputio nekoliko hitaca, nakon čega se, kaže Car, povukao u kuću. Dežurni policijski službenici i specijalci koji su došli po dojavi susjeda, našli su tijelo žrtve kako leži na cesti, a ubrzo je i počinitelj izašao.

Doznajemo da nije pružao otpor, ali je bio potpuno hladnokrvan i nije pokazivao znakove duševne rastrojenosti. Priveden je zbog kaznenog djela pokušaja ubojstva, zadržan je preko noći u križevačkoj policijskoj postaji.
Abel Car

Nad počiniteljem se provodi kriminalistička obrada te slijedi prijava istražnom sucu.
Ovo nedjelo potreslo je inače mirnu Koprivničku ulicu u Križevcima.


Priča se da je žrtva s obitelji u ulicu doselila prošle godine, ali nitko od susjeda s kojima smo večeras razgovarali nije mogao pretpostaviti što je prethodilo tragičnom djelu nasrtanja Tome Novkovića na Tomu Petranovića. Ubijeni je bio zaposlenik Croatia osiguranja, iza sebe je ostavio suprugu i dvoje malodobne djece.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.