Beneteks ide u Beč

Momčad križevačkog Beneteksa pobjednik je malonogometnog turnira “Bukvićevo 2008.”, koji je nakon deset dana završen u srijedu navečer u Križevcima.

Postava poduzetnika i sportskog djelatnika Zdenka Međimorca nadjačala je u finalu pred 300 gledatelja nogometaše Križevaca 3:0, pogocima Koraba Morine, Domagoja Purgara i Danijela Novaka i potpuno zasluženo osvojila atraktivnu nagradu.

Radi se o deset ulaznica za nedjeljnu utakmicu Austrija – Hrvatska u Beču na predstojećem Europskom nogometnom prvenstvu!
Robert Lisjak, bivši vratar Slaven Belupa, bio je među glavnim uzdanicama Beneteksa, posebno u finalu s dvjema sjajnim intervencijama u trenucima kada su Križevčani bili pristisnuli malonogometne zvijezde.
Križevci su, pak, u polufinalu vrlo uvjerljivo pobijedili sastav Povratak otpisanih iz Vrbovca 5:3. Po dva pogotka postigli su Slaven Bukal i Tomislav Ivičić, a jednom je strijelac za domaćine bio Željko Pukec. Za Vrbovčane su pogotke postigli Lešković 2 i Borovščak.
Beneteksu je pobjednički pokal i komplet ulaznica predao župan koprivničko-križevački Darko Koren.
Gradonačelnik Križevaca Branko Hrg uručio je drugoplasiranoj momčadi Križevaca pokal, novčanu nagradu od 5 tisuća kuna i garnituru dresova. Izvršni direktor Sportskih igara mladih Tihomir Gudić uručio je trećeplasiranoj postavi Stolarije Kovačić iz Sesveta pokal, garnituru dresova i 3 tisuće kuna, a četvrtoplasiranom sastavu Povratak otpisanih iz Vrbovca pripala je novčana nagrada od 2 tisuće kuna.

Vezano

Komentari su zatvoreni.