Na staroj adresi novi izgled web stranica županije

Koprivničko-križevačka županija ima nove internetske stranice. Na mjestu stare adrese www.kckzz.hr, umjesto zastarjelog izgleda i neredovito dopunjavanih sadržaja nalazi se potpuno obnovljena, preglednija i sadržajnija web stranica, što je i cilj koji si je županijsko vodstvo postavilo prije dva mjeseca, rekao je župan Darko Koren.
– Temeljni cilj koji smo si postavili jedan je novi pristup promoviranja svega onoga što radimo, dakle želja da damo pravovremenu, kvalitetnu informaciju onima koje to interesira.

A da bi to ostvarili, raspisan je javni natječaj nakon kojeg su posao dobili stručnjaci iz koprivničkog kreativnog društva ‘Skin 29’. Principe kojima su se vodili sažeo je suvlasnik tvrtke Mario Tomiša.
– Tri osnovna postulata kojih smo se željeli držati i držali u izradi ove web stranice su dvosmjerna komunikacija, jednostavnost i neovisnost.

Vijesti na web stranici opremljene su fotografijama a uskoro i filmovima, do 80% sadržaja može se doći sa svega dva klika mišem, a nove sadržaje ovlaštene osobe mogu unositi iz bilo kojeg dijela zemlje ili svijeta. Stranica je i grafički dosljedna vizualnom identitetu Koprivničko-križevačke županije, pa na njoj prevladavaju boje njezinog grba – bijela, plava i zelena.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.