KTC-ovi rukometaši ‘kaznili’ lepoglavske

Prošlog petka odigrano je 27.kolo 3. HRL sjever 1. Rukometaši KTC-a iz Križevaca pobijedili su u Lepoglavi.

RK Concordia – RK KTC 28:37 (14:18)

Za KTC su igrali: Benković 15 obrana, Tolnaj 1 obrana, N. Predojević 9 golova, Pavliček 3, Kraljić 9, Čorda 6(5), K. Hunjak 2, Vuković 1, M. Hunjak 2(2), Kamenar 5, Šignjar.
U zadnje dvije sezone s gostovanja iz Lepoglave smo se vraćali bez osvojenih bodova, bez obzira što smo bili bolje plasirani na ljestvici. Takav odnos je bio i sada (KTC 2. a Concordia 6.), te smo s razlogom očekivali tešku utakmicu.

Početak odličan po naše rukometaše – u 5. minuti i vodstvo od 5:0. No nemoguće je bilo očekivati i dalje takav odnos, tako da domaćin vrlo čvrstom igrom postepeno uspijeva smanjiti naše vodstvo na samo 3 gola razlike (7:10, 15:18). To je bilo najbliže tijekom cijele utakmice da su se Lepoglavci približili neriješenom rezultatu. Moramo napomenuti da se konstantno vodio žestoki verbalni pritisak na suce, pa i ponešto na naše igrače, od strane domaće publike i klupe. Takav odnos je samo otežao igru domaćinu, obzirom da su bivali isključivani u nekoliko navrata zbog prežestokih prigovora.

Drugo poluvrijeme su igrači KTC-a pametnom igrom držali reztultat pod kontrolom, stisnuvši još više u obrani, a u napadu kažnjavajući svaki kiks domaće ekipe. Utakmica je bila vrlo teška i zahtjevna jer Concordia nije naivna ekipa, i baš zbog toga svaka čast pripada gostujućim igračima koji su uspjeli biti na visini zadatka. Na ovoj utakmici jako je nedostajao jedan od glavnih igrača Križevčana u zadnje vrijeme – Roman Predojević, ali se istovremeno priključio dugo ozljeđeni Dejan Kraljić. Utakmicu je odigrao maestralno, zabivši 9 golova.

Zadovoljstvo naših rukometaša je bilo još veće kad su čuli da je Vidovec pobijedio Garešnicu i odmaknuo je od KTC-a 2 boda.

Sljedeće kolo RK KTC igra kod kuće protiv Vidovca, četvrtog na ljestvici i koji se još uvijek s KTC-om bori za drugu poziciju. Očekuje se teška i zanimljiva tekma.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.