Boćari igrali uz Dan Grada Križevaca

Na 1. boćarskom turniru odigranom u povodu Dana Grada Križevaca jučer na boćalištu u bivšoj vojarni u Križevcima pobijedila je momčad Udruge hrvatskih dragovoljaca domovinskog rata iz Zagreba, ispred kluba Hrvatski radiša iz Čitluka (BiH). Treće mjesto pripalo je sastavu Križevaca I, a na četvrtom mjestu su boćari HVIDRA-e Varaždin. Turnir je organizirao križevački boćarski klub Bulin-Pan.

Sudjelovali su boćari klubova s Paga, HVIDRA Varaždin, Hrvatski radiša, Trpinjska cesta Vukovar, Udruge dragovoljaca domovinskog rata Zagreb, Otkos 10 Grubišno Polje, dvije postave domaćina, te Čitlučani, s kojima je turnir već od prvog izdanja postao međunarodan.
Uoči natjecanja boćari su minutom šutnje odali počast svim poginulim hrvatskim braniteljima u Domovinskom ratu. Izaslanstvo turnira je položilo vijenac i upalilo svijeće kod spomenika Majka junaka kod Doma zdravlja, u čast hrvatskih branitelja križevačkog kraja.

Za postavu Križevci I nastupili su predsjednik Bulin Pana Tihomir Apari, Nedjeljko Teklić, Zdravko Kofler, Ilija Zrno i Stjepan Križan, a za Križevci II Marijan Garac, Željko Topčić, Mirko Topić, Darko Vragović i Ivo Suša. Najboljim igračem turnira proglašen je Branko Bogdan iz pobjedničkog zagrebačkog sastava.

Vezano

Komentari su zatvoreni.