Božidar i Ivona osvojili plesni Trofej Križevaca


Ovogodišnji Trofej grada Križevaca okupio je brojne vrhunske plesače i ljubitelje plesa. Od ukupno 202 plesna para svoje umijeće pokazalo je 12 križevačkih parova. Na oduševljenje domaće publike u čudesnom spoju pokreta, glazbe i maštovite koreografije zablistao je Križevčanin Božidar Katanović s partnericom Ivonom Begić, mladom Petrinjankom, osvojiši Trofej i zlatne medalje i u standardnim i latinsko-američkim plesovima.


I ostali naši parovi imali su sjajne nastupe, te postigli sljedeće rezultate: u kategoriji mladeži Luka Novosel i Lea Benčak ST 2. mjesto; Tomislav Bermanec i Eva Martinčić ST 6. i LA 3. mjesto. Mlađa mladež: Bruno Pijanec i Anja-Antea Sokač ST 6. i LA 1. mjesto; Karlo Lesičar i Mia Hrlec LA 5. mjesto; Josip Barišić i Lea Hrlec ST 5. i LA 3. mjesto.


Osnovci Ivan Skeledžić i Iva Benčak LA 9. mjesto; Filip Bašlin i Lucija Švec LA 8. mjesto; Patrik Tunjić i Diana Skeledžić LA 7. mjesto; Ivan Kranjčić i Petra Švec LA 5. mjesto. Mlađi osnovci Andrej Graguranić i Elena Međimorec LA 2. mjesto. Robert Krušlin i Esther Lesičar nisu nastupili u natjecateljskom dijelu, zbog Robertove ozlijeđene ruke.


U kategoriji odraslih Trofej su osvojili Robert Schuberti i Tamara Despot u latinsko-američkim, a Mario Ključević i Polina Golubewa u standardnim plesovima.


Gosti večeri Hrvoje Kraševac i partnerica Ela Jauk priredili su spektakularan salsa show. Pjevačica Lana Jurčević očarala je najmlađe posjetitelje, koje je pozvala da joj se pridruže na plesnom podiju i zajedno zaplešu, što su mališani oduševljeno prihvatili.

Vezano

Komentari su zatvoreni.