Idući ponedjeljak na Sajam poslova

Kako smo pisali, jedina hrvatska županija u kojoj se Sajam poslova održava po drugi put, je Koprivničko-križevačka, a Križevci će idućeg ponedjeljka 21. travnja biti domaćin drugog izdanja tog projekta Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Mjesto sajmovanja bit će kongresna dvorana Komunalnog poduzeća Križevci, u kojoj će se tridesetak sudionika-poslodavaca te partnera – gospodarskih i obrazovnih institucija – predstaviti nezaposlenicima i svim drugim osobama željnima prvoga i novoga zaposlenja.

Nezaposleni će, prema iskustvima s prvog listopadskog sajma, moći razgovarati s potencijalnim poslodavcem i/ili predstaviti svoje radne sposobnosti. Novost je što će se moći kandidirati i za slobodna radna mjesta.

U ponedjeljak prijepodne u Podrumskoj dvorani Hrvatskog doma najprije će biti spomena o deficitiranim zanimanjima na tržištu rada i mogućnostima strukovnog školovanja, pa će sudionici govoriti i o potrebama za radnicima u građevini, drvnoj industriji, prehrani i ugostiteljstvu.

Nakon otvaranja Sajma uslijedit će višesatno predstavljanje poslodavaca na štandovima u Komunalnom, uz nuđenje informacija i prilika za razgovor poslodavaca i mogućih posloprimaca.
Organizatori u HZZ-u nadaju se da će se i u Križevcima već na sajmu uspostaviti početni kontakti za posao, kakvih je bilo i na prvom izdanju, koje je u Koprivnici posjetilo preko 600 ljudi.

Nezaposlenim osobama, tražiteljima zaposlenja, studentima, maturantima i onima koji žele razvijati svoju karijeru, iz križevačke Područne službe HZZ-a upućena je poruka da se dobro pripreme za ovaj sajam poslova, odnosno da razmisle kakav posao žele i koja znanja i vještina mogu ponuditi, da donesu više primjeraka molbi i životopisa i pripreme se za razgovore.

2. Sajam poslova u Križevcima 21. travnja traje od 9.30 do 17 sati.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.