Dominantna igra KTC-a

RK KTC: RK BJELOVAR 2 –  49:30 (23:16). Za KTC su igrali: Benković 8 obrana, Tolnaj 10 obrana, Šignjar 2 gola, N. Predojević 16, Pavliček 5, Petrač 2, R. Predojević 2, Čorda 7, Šporer 1, K. Hunjak 6, M. Hunjak 4, Vuković 1, Kamenar 3.

Očekivana pobjeda naših rukometaša u srazu s rukometašima iz susjednoga nam Bjelovara te osvojena nova dva boda. Lepršavo, kombinatorno, borbeno, efikasno, to je opis rukometaša i  rukometa koji se već duže vrijeme igra u Križevcima, a viđeno je i u ovoj utakmici. Iako je igrača malo u odnosu na druge klubove i premda vlada fama da je rukomet grubi sport, uspjeli su pokazati da se može igrati odličan rukomet i istovremeno biti pravi sportaš sa svim manirama sportskog džentlmena.

U utakmicu se je ušlo izrazito ozbiljno i profesionalno i vrlo brzo se je stvorila razlika od 5-6 golova prednosti, tako da nije bilo bojazni o konačnom pobjedniku. Već tijekom prvoga poluvremena u igru su ulazili i igrači s klupe pa je poluvrijeme na terenu dočekala druga postava.
U drugo poluvrijeme ponovo se ulazi u najjačem sastavu gdje se prikazuje prekrasna igra sa pregršt“strašnih“ poteza i dodavanja, što od publike bijaše nagrađeno gotovo non-stop bučnim navijanjem. Od 40. minute priliku dobivaju opet dečki s klupe i do kraja uspijevaju zadržati vrlo visoku gol-razliku u našu korist. Zanimljivost je da su se u ovoj utakmici svi igrači uspjeli upisati u listu strijelaca, a ističemo i podatak da je Neven Predojević zabio samo 16 golova.

Sljedeće 25. kolo rukometni klub KTC gostuje u Čakovcu gdje igra protiv ekipe San Sporta.

Vezano

Komentari su zatvoreni.