Šimunec ponovo predsjednik gradskog puhačkog orkestra


Na jučer održanoj godišnjoj izbornoj skupštini Gradskog puhačkog orkestra Križevci za predsjednika je ponovo izabran Krunoslav Stijepan Šimunec, a tajničke dužnosti u narednom dvogodišnjem mandatu će i dalje obavljati Gordan Pavlinušić. Članovi udruge jednoglasno su prihvatili i godišnje izvještaje o radu i financijama za prošlu godinu, kao i planove za 2008.


U godišnjem izvještaju o radu predsjednik Šimunec je pobrojao čak 17 koncerata i nastupa koje je orkestar izveo u prošloj godini, uz realizirane važne projekte, poput kupnje nove F-tube, prvog mjesta na državnom natjecanju puhačkih orkestara, prvog Poohfesta te stalne edukacije i usavršavanja novih svirača. Tajnik Pavlinušić je u financijskom izvještaju za 2007. istaknuo kako je financijski plan premašen za 10 tisuća kuna te je uprihođeno preko 132 tisuće kuna.


U pozitivnom godišnjem izvještaju nadzornog odbora njegov predsjednik Ivan Šantak naglasio je činjenicu da su prihodi udruge ostvareni u 2007. u odnosu na prethodnu godinu veći za preko 80% te čestitao upravi na odličnim rezultatima i transparentnosti poslovanja. Pohvalio je i napore na obnovi instrumentarija i opreme te istaknuo i dalje aktualan problem nedostatka prostora udruge za organizacijske potrebe, arhivu i pojedinačne probe.


Nakon potvrde izbora užeg vodstva aklamacijom, članovi križevačkog orkestra izabrali su upravni odbor u sastavu: Matija Čupen, Krsto Đorđevski, Sanja Novosel, Krešimir Prevarić i Branka Špoljar. U novi nadzorni odbor udruge izabrani su Ivo Prodan, Ivan Šantak i Hrvoje Belani. Skupština je zaključena jednoglasnim prihvaćanjem planova za ovu godinu u kojoj orkestar nastavlja, uz stalne nastupe i koncerte, raditi na realizaciji projekata, poput kupnje nove B-tube i odijela za svirače, drugog Poohfesta, gostovanja kod jednog orkestra u Hrvatskoj i povećanja članstva novim, educiranim sviračima.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.