Nakon tri godine braća Tomas opet zajedno

Braća Tomas vjerojatno su dobili najljepši mogući novogodišnji dar jer nakon tri godine razdvojenosti, košarkaški je kruh Ivana i Marka spojio u španjolskom prvoligašu Fuenlabradi.
– Evo baš sam na liječničkom pregledu, no i dalje mi se ova situacija čini nestvarnom – rekao je Ivan.

Nakon igara u Zagrebu, Marko je otišao u madridski Real, a stariji brat Tomas svoju je karijeru nastavio u Lietuvos Rytasu.
– Mislio sam tada da više nikad nećemo zaigrati skupa u jednom klubu. Zato me to toliko veseli – priznao je Ivan. Mlađi Tomas, naravno, također je sretan dolaskom brata u Fuenlabradu.
– Ma, bio je oduševljan čim je saznao da se Španjolci zanimaju za mene.

 
 

Ne sumnjamo da je onda i njegova riječ pripomogla da se braća nađu ponovno zajedno.
– Pa, sigurno su prihvatili i njegovo mišljenje. Ipak ga jako cijene u klubu. No glavni je razlog moga angažmana ozljeda Nešovića – skromno je dodao Ivan koji neće biti cimer sa svojim bratom.
– Nećemo zajedno stanovati jer Marko, još kad je prešao u Fuenlabradu, nije želio odseliti iz svog Madridskog stana. A ja ću si već naći neki apartman.

Ostali dio obitelji Tomas, prijelaz Ivana u Španjolsku dočekali su u gostima kod Marka.
– Planirali su za Novu godinu doći do Marka, tako da se sve lijepo poklopilo. No, nismo ništa posebno slavili.

Tri godine braća nisu igrala zajedno, no Ivan je siguran da će i u Španjolskoj, kao i u Zagrebu, nekad dobro funkcionirati.
– Dobro, uloge će biti malo drugačije jer smo u Zagrebu ipak bili nositelji igre. Najbitnija će biti prilagodba, a to mi, uz brata, sigurno neće biti problem  – zaključio je Ivan.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.