Križevački sportaši godine Danijel Miklečić i Renata Volf


Uoči sinoćnje finalne utakmice malonogometnog turnira PAN 2007. u Sportskoj dvorani Osnovne škole Ljudevita Modeca u Križevcima proglašeni su najbolji sportaši ovoga grada u prošloj godini. Izbor najsportaša provela je Zajednica športskih udruga grada Križevaca i odlučila da je najbolji križevački sportaš Danijel Miklečić, tjelograditelj čiji je uspjeh u 2007. bio 9. mjesto na svjetskom prvenstvu u klasičnom bodybuildingu u Španjolskoj. Najboljom sportašicom je, pak, proglašena Renata Volf, atletičarka, državna reprezentativka na 3000 metara. Miklečić nastupa za Body Fit klub Križevci, a Volfova trči za AK Križevačka banka. Najbolji sportski klub Križevaca za prošlu godinu je AMK Križevci, peti put momčadski državni motociklistički prvaci.


Nagradu za najbolju križevačku sportašicu umjesto Renate Volf u njezino je ime preuzela Petra Levatić, ujedno nagrađena za atletska postignuća. Za sportska postignuća u prošloj godini nagrađeni su i košarkaš Ivan Svoboda, atletičar Josip Krklec, motociklisti Luka Nervo i Dražen Kemenović, šahisti Robert Dušak i Mišel Bertusi. Šahovski klub Križevci dobio je posebno priznanje.


Prigodna priznanja dodijeljena su i perspektivnim sportašima. To su košarkaši Davor Maksić, taekwondoaš Ivan Vukonić, nogometaši Mateo Tihelka i Marko Cmrk, karatašica Klara Katavić i nogometašica Leonarda Balog.


Plaketama su počašćeni sportski djelatnici Borislav Vidović iz Šahovskog i Marijo Harmicar iz Auto-moto kluba Križevci. Posebna priznanja dobilo je Gradsko poglavarstvo za potporu u izgradnji sportskih objekata u 2007. godini (kod srednjih škola i u sportsko-rekreacijskom središtu Bukviću) i tvrtka Carlsberg Croatia za višegodišnje sponzorstvo posjećenog malonogometnog turnira Pan u Školsko sportskoj dvorani OŠ Ljudevita Modeca.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.