Akcija ‘Starim papirom do novog kombija’ sve uspješnija

Zbog dobrog odaziva Križevčana, akcija ‘Starim papirom do novog kombi vozila’ nije završila prošlog tjedna već je produžena do 1. rujna. Od 11. lipnja prikupljeno je oko 20 tona papira koji će završiti u recikliranju, a prihod križevačko Komunalno poduzeće uplatit će tamošnjem Centru za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju. Da bi njegovi štićenici što prije dobili vozilo prijeko potrebno za prijevoz u školu i iz nje, kao i na razna natjecanja u kojima sudjeluju, voditeljica zbrinjavanja otpada u Komunalnom Dijana Mijač pozvala je građane na sudjelovanje u nastavku ove humane i ekološke akcije.

– Pozivam građane da se u slijedećih desetak dana u što većem broju uključe u ovu akciju, kako bi skupili što više papira i tako pomogli našim mališanima – naglasila je Dijana Mijač.

Koliko će se starim papirom iznos na računu za kombi vozilo približiti potrebnih oko 200.000 kuna, znat će se po završetku akcije. A do kuda se sada stiglo zna ravnateljica križevačkog Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Maja Prodan:
– Na računu se do sada prikupilo oko 110 tisuća kuna, no ljudi velikog srca taj iznos svakodnevno povećavaju svojim uplatama.

Akciji su se stoga uplaćivanjem novca kojim im Ministarstvo prosvjete nadoknađuje troškove prijevoza djece u Centar pridružili i roditelji polaznika Centra, izdvojila je na kraju ravnateljica Prodan.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.