Interes izlagača jamči dobar nastup na ‘Eko-etnu’

Sudeći prema broju potencijalnih izlagača koji su se odazvali pozivu na sastanak s Organizacijskim odborom za nastup na sajmu Eko-etno Hrvatska, Koprivničko-križevačka županija i ove će godine dostojno predstaviti svoje posebnosti i ponudu. Stručni suradnik u županijskoj Turističkoj zajednici Krešo Blažek kaže da su pozivi bili upućeni prvo dosadašnjim izlagačima, ali i da su se pojavili neki novi, pa ih je već na prvom dogovoru bilo dvadesetak.
– ‘Osim već poznatih, prijavili su se i neki novi, prije svega članovi Udruge voćara Koprivničko-križevačke županije, a interes je pokazala i županijska Udruga malih sirara ‘Prgica’, tako da očekujemo da će na izložbenom prostoru ove godine sudjelovati više od 25 izlagača s područja cijele naše županije, a mi ćemo nastojati da svakome osiguramo adekvatan izložbeni prostor, kako bi mogli prezentirati svoje proizvode.’
Izlagači iz Podravine i Prigorja i ove godine imat će na raspolaganju 150 četvornih metara izložbenog prostora. Sajam Eko-etno Hrvatska održat će se na Zagrebačkom velesajmu od 11. do 16. rujna.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.