Umro u liftu Kaptol centra

TRAGEDIJA Križevčaninu Miljenku B. pozlilo pred posjetiteljima kina
  
Pred očima posjetitelja zagrebačkog Kaptol centra sinoć je u 20.20 sati preminuo srčani bolesnik Miljenko B. (58) iz Križevaca. Dok se iz podzemne garaže u prepunom dizalu uspinjao na prvi kat, nesretniku je iznenada iz nepoznatog razloga pozlilo, a uspaničeni građani, koji su se s njime zatekli u dizalu, pokušali su mu pomoći.

– U dizalu se našao i jedan liječnik koji ga je već onesviještenog izvukao van te ga počeo oživljavati – ispričao je jedan od zaštitara u Kaptol centru, svjedok događaja. Miljenko nije davao znakove života, a pozvana je i Hitna pomoć. No, spasa nesretnome Križevčaninu nije bilo.

– Davali su mu i elektrošokove, ali nije pomagalo. Oživljavali su ga više od 45 minuta, ali bezuspješno – potiho je kazao zaštitar, dodavši da su liječnici na Miljenkovu prsnom košu uočili poveći rez od operacije srca, a u njegovim su ispravama pronašli iskaznicu da je srčani bolesnik.

Na mjesto događaja izašla je ekipa za očevid PU zagrebačke te će tijelo pokojnika biti prevezeno u Zavod za sudsku medicinu gdje će se obdukcijom utvrditi točan uzrok smrti.

Kaptol centar, inače jedno od popularnijih mjesta za izlaske među Zagrepčanima, sinoć je bio neobično pust. Tek pokoji prolaznici s nevjericom su zastajkivali na prvome katu te začuđeni ispitivali policiju što se ondje dogodilo.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.