Koprivnički ‘MAK fest’ u petak i subotu

Ovaj vikend će se čitavim Domom mladih u Koprivnici odvijati dvodnevni program MAK fest, kako ga organizatori iz udruge MAK nazivaju, multi(sub)kulturalnog festivala glazbe, filma, edukacije i tolerancije.

Ovogodišnja tema festivala biti će prevencija ovisnosti, uz edukativnu tribinu s renomiranim sociologom prof.dr. Benjaminom Perasovićem. Uz izložbe, okrugle stolove i susrete mladih iz čitave Hrvatske, program je ispunjen svirkama i koncertima na čak šest floorova, s izvođačima poput splitskog Đubriva i varaždinskog One Step Away.

U petak se od 18h otvara izložba "Prevencija ovisnosti", odvijaju susreti mladih, a festival otvara dobitnik Porina i svjetski poznati etno glazbenik Miroslav Evačić, uz akustične nastupe mladih glazbenika. U subotu je okrugli stol županijskih Vijeća mladih Hrvatske, zatim Sajam mladih s štandovima udruga i radionicama i tribinama, poput "Tips and Tricks" radionica umijeća življenja, "Ovisnosti mladih te subkulture mladih", a sve začinjeno hranom koju pripremaju kulinarski majstori portala Coolinarika.hr.

Svi sadržaji su besplatni, osim subotnjeg od 20h kad se za 35 kuna (u pretprodaji 25 kn) može ući na šest „floorova“: koncert, relax & oriental room, reagge, dub & dnb, ljetno kino te rock. Predstavlja se digitalni izdavački projekt EgobooBits, a na koncertu će nastupiti grupa Đubrivo, nove nade hrvatske scene koji na ovogodišnjoj turneji prate Hladno pivo; One Step Away, punk dečki koji žare i pale regionalnom punk scenom; Flunkeydom, mlade i perspektivne funk snage; Pars Petrosa, rock na pearl jamovski način te P.R.O.G. najjače tehnički potkovani glazbenici.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.