Nakon zabrane peticije pozivaju na prvomajski grah

Dok su sindikalisti u Križevcima odavno prekinuli s tradicionalnim izletima i okupljanjem na Kalniku, županijska i gradska organizacija Demokratskog centra iskoristili su praznik rada za svoju predizbornu promidžbu pa u utorak pozivaju pučanstvo na polumaraton do planine.
U svom priopćenju pozivaju socijalno ugrožene obitelji, nezaposlene, branitelje, bolesnike i studente kojima na cilju nude za nagradu – vojnički grah. Zainteresirani će poći u utorak u 9 sati s Trga J.J. Strossmayera pješice, biciklima, motorima preko Svete Helene, Žibrinovca i Kamešnice do livade podno Staroga grada na Kalniku.

Gdje su nekada sindikalisti dočekivali sugrađane, a posljednjih godina kalnička mladež održavala Uncutarije za zabavu i razonodu uz glazbene sastave i pjevačke zvijezde, Deceovci su ocijenili da bi na istom mjestu besplatnim grahom mogli upotpuniti praznički ugođaj.
Nije ih obeshrabrilo ni to što im je u petak zabranjeno potpisivanje peticije za spas dječjeg igrališta u Ulici Nikole Tesle jer peticiju nisu bili prijavili, pa će najvjerojatnije predsjednik županijskog DC-a Mladen Kešer i čelnica gradske organizacije Vesna Kovač zaraditi prekršajnu prijavu.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.