Kristova muka manja uz Gustafe


Neopisiva je šteta što je sinoć svega 100-tinjak Križevčana došlo na koncert Gustafa. Možda je tome razlog Veliki petak, možda slaba promocija, a možda su u šumi.

Iako je početak koncerta besramno kasnio, na kraju se kašnjenje pokazalo nužnim čimbenikom koji je osigurao Gustafima svirku pred koliko-toliko pristojnim brojem posjetitelja.


Desetak Gustafa sviralo je u Latinu skoro 3 sata uspjevši razveseliti i rasplesati barem 50 % nazočnih svojom glazbenom fuzijom rocka, etna, countryja, hula-hula, meksičke glazbe i mnogo čega drugoga, ali po istrijanski.

Edi Maružin i njegova vesela ekipa profesionalno su odradili svoj posao i pokazali da im nije bitno pred koliko ljudi i gdje sviraju. Izredali su svoje poznate i manje poznate pjesme, a publika je nastojala držati korak s raspoloženim i razigranim Istrijanima.

U vrlo bliskoj i drugarskoj atmosferi, neumorni i fantastični lider Edi mnogo je puta zahvalio Križevčanima na toplom prijamu ne zaboravivši zahvaliti ni vlasniku Latina gospodinu Željku Evačiću na organizaciji njihova koncerta.

A mi smo od srca zahvalili Gustafima što su razveselili nas i naše male Križevce te smo pošli kućama u nadi da će nam uskoro ponovo doći i prenijeti svoju energiju na naš sneni grad.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.