Odbacili marihuanu i pobjegli

KRIŽEVCI – Prošlog utorka djelatnici policije završili su kriminalističku obradu zbog kaznenog djela zlouporabe opojnih droga nad dvojicom državljana s križevačkog područja starosti 30 i 39 godina.
Policajci su tijekom obavljanja očevida u Križevcima uočili 30 godišnjeg vozača sudionika nesreće kako odbacuje vrećicu za koju se kasnije utvrdilo da sadrži 28,29 grama marihuane. Pokušao je pobjeći, no uz uporabu sredstva prisile policajci su ga spriječili zajedno sa 39-godišnjim suvozačem. Pretragom stana, drugih prostorija i osobnog automobila kojima su se vozač i suvozač koristili, policajci su pronašli ukupno 47,9 grama marihuane, 223 sjemenke indijske konoplje, pet opušaka „jointa" mase 1.16 grama i takozvanu nargilu, metalnu lulu za uživanje marihuane.
Daljnjim izvidima djelatnici kriminalističke policije su utvrdili kako je 39-godišnji suvozač u šumi kod Križevaca uzgojio indijsku konoplju koju je posušio i spremio u sobi obiteljske kuće. Pola tako dobivene droge dao je 30-godišnjem prijatelju. Tu su drogu u ponedjeljak, 26. ožujka i konzumirali kada ih je kasnije otkrila policija na mjestu prometne nezgode kada su pokušali pobjeći.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.