Križevački mjesni odbori i Grad dogovorili suradnju

Predsjednici 30 vijeća križevačkih mjesnih odbora i 3 gradske četvrti održali su sastanak s gradonačelnikom Brankom Hrgom, na kojem je više točaka dnevnog reda imalo istu svrhu – poboljšati svakodnevne uvjete života u gradu i naseljima koja ga okružuju. Na koje konkretne načine, pojasnio je gradonačelnik Hrg:
– Ove godine planiramo izgraditi javnu rasvjetu u svim naseljima, a već pokrenuti projekt uređenja putnih jaraka i živica po mjesnim odborima želimo ove godine pojačano nastaviti. Želimo predsjednike mjesnih odbora i gradskih četvrti upoznati s izradom projektne dokumentacije za gradske trgove, kako bi se što bolje upoznali s idejnim rješenjima.
Na sastanku je bilo riječi i o dvije pogodnosti za građane koje vrijede od početka ove godine; sa željom da se što više domaćinstava odmah priključi na novosagrađenu vodovodnu mrežu, naknada za priključenje smanjena je s 5.200 na 4.000 kuna, uz mogućnost otplate na 40 beskamatnih rata. Također, zbog višegodišnjeg nezadovoljstva građana i gradskih vlasti radom dimnjačara-privatnika, u sklopu Komunalnog poduzeća proradila je dimnjačarska služba.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.