‘Riječke pičke’ rasturile križevačke!

let_3_004.jpg

Sinoć je križevački Klub kulture imao čast ugostiti legendarni riječki rock bend Let 3. Riječki su momci puna 2 sata rasplesavali, zabavljali, nasmijavali, šokirali i iscrpljivali oko 250 posjetitelja. U klubu se sinoć mogla čuti i vidjeti odlična svirka najvećih hitova grupe Let 3, izvrsno raspoloženi i energični rockeri, odlična publika, modna revija, prozračni outfit, gole ritice, perje u zraku…

Šestorica brkatih momaka upriličila su show kakav Križevci još nisu doživjeli.

Na pozornicu su se popeli u svojim fluorescentnim kondomskim uniformama, a svoj su nastup nastavili, pokazavši visok stupanj modne osviještenosti, u provokativnim prozirnim čipkastim trikoima obogaćenim etno detaljima kreatorice Ivane Popović.

let_3_012.jpg

Vrhunski su zahuktali atmosferu svirajući uspješnice sa svojih 6 studijskih albuma, koliko su ih izdali u skoro 20 godina postojanja grupe.

let_3_005.jpg

Oduševljena publika zvala ih je na 2 bisa na koja su se sa zadovoljstvom odazvali i za kraj odsvirali Drogu, Vjernog psa, Izgubljene, Tazi Tazi, Naftu i Sam u vodi.

let_3_006.jpg

Pred kraj koncerta, čak ni brojna publika više nije imala toliko snage i energije da bi mogla konkurirati nezaustavljivoj i neumornoj ekipi Leta 3.

let_3_018.jpg

Jedan od frontmena, pjevač Zoran Prodanović Prlja, u nekoliko je navrata u nadahnutim govorima zahvalio publici i pohvalio grad zbog otvaranja odličnog klupskog prostora.

let_3_022.jpg

Ovi avangardni rockeri, originalni parodičari turbo folka, dancea i techna, vrhunski zabavljači i neosporni glazbeni pioniri smjele kostimografije dali su sve od sebe i ispunili sva očekivanja križevačke publike.

Vezano

Komentari su zatvoreni.