Saša Lončarić ponovno predsjednik K.V.A.R.K.-a

Sayo_opet_vodi_udrugu.JPGNa sedmoj godišnjoj skupštini križevačke udruge mladih K.V.A.R.K. za predsjednika je imenovan dosadašnji predsjednik Saša Lončarić. Skupština je ove godine sazvana kao izborna i izvještajna pa su na četverogodišnje mandate izabrani novi članovi upravnog i nadzornog odbora. Lončarić je skupštinu izvijestio o aktivnostima kreativnog veznika alternativnog razvoja kulture u 2006. godini, spomenuvši da je udruga ostvarila ili je u tijeku ostvarivanja čak 14 projekata.

Projektna_aktivnost_KVARK_a.JPGTo su projekti na polju nezavisne kulture i obrazovanja poput Galerije K, Culture Shocka, PEN-a, MUV-a, projekata u kulturnoj politici, razvoju bežične informatičke mreže, osmišljavanju strategije udruge i različitih radionica. Kao najvažniji projekt izdvojen je Klub kulture, prostor udruge koji od svog otvorenja 24. studenog 2005. do današnjih dana postaje središnje mjesto kulturnih aktivnosti mladih.Prisutni_skupstinari_u_KK.JPG

U Klubu kulture je od siječnja do studenog održano točno 99 događaja – koncerti, radionice, projekcije filmova, izložbe, predavanja, promocije, književne i glazbene večeri i radionice, koje je, evidentirali su kvarkovci, posjetilo ukupno 6116 ljudi. Na skupštini udruge govorilo se o strateškom planiranju razvoja kluba i udruge u sljedeće tri godine i o djelovanju na još većoj prepoznatljivosti udrugaških aktivnosti u javnosti Križevaca.

Novi_stari_prezidente.JPGOsim predsjednika, novi članovi Upravnog odbora su Martina Bujan, Sanela Hrg, Tomislav Jakopčić i Krešimir Pavičić. Članovima Nadzornog odbora postali su Nikola Pandurić, Admir Sinani i Saša Živković, a po prvi put u šestogodišnjoj povijesti K.V.A.R.K. je dobio i počasne članove – to su prva predsjednica Udruge Sandra Benčak-Kantar, autor loga i statuta Udruge mr. Zdenko Balog i Arno Van der Pas, uime nizozemske fondacije CNF-CEE, financijera uređenja Kluba kulture.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.