Nakon izgradnje – uređenje okoliša

RKCLogo.jpgNakon završetka gradnje nove zgrade za grupnu medicinsku praksu, u Križevcima traju radovi na uređenju njezinog okoliša u sklopu tamošnjeg Doma zdravlja. Vrijednost radova koji obuhvaćaju i izgradnju parkirališta iznosi oko 350.000 kuna, a križevački gradonačelnik Branko Hrg kaže da bi jednak iznos trebao biti investiran i u drugoj fazi radova, koja je sada u pripremi.
– „Radi se projektna dokumentacija za preuređenje prostora gdje bi trebao biti preseljen laboratorij, a tu se radi o još 350.000 kuna sredstava; u drugoj bi fazi dakle išlo rušenje postojeće zgrade laboratorija, koja bi se preselila u zgrade koje sada će ostati preseljenjem ordinacija prazne“, pojasnio je Hrg.
Većina potrebnih novaca iz županijskog je proračuna, dok grad Križevci ulaže oko 100.000 kuna. U sklopu uređenja okoliša, u parku koji se nalazi između Doma zdravlja i ulaza u nekadašnju vojarnu bit će postavljen spomenik braniteljima s motivom majke s poginulim sinom, koji je Križevcima darovao prijateljski talijanski grad Reana del Rojale.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.