Projekcija igranog filma ”Kingsman: tajna služba” – 17.11.2015

Gradska knjižnica “Franjo Marković” Križevci poziva vas na projekciju igranog filma “Kingsman: tajna služba” u utorak, 17. studenog 2015., u 18 sati u multimedijskoj dvorani.
Ulaz je slobodan za članove Knjižnice, uz obvezno predočenje članske iskaznice.

Kingsman: tajna služba
Kingsman: the Secret Service (2014.)
130′ akcijski, avanturistički, komedija
Režija: Matthew Vaughn
Uloge: Colin Firth, Taron Egerton, Samuel L. Jackson

O filmu:
„Film je temeljen na slavnom stripu, a redatelj Matthew Vaughn (Kick-Ass, X-Men First Class) donosi nam sjajno režiranu priču o tajnoj špijunskoj organizaciji koja regrutira grubog, ali obećavajućeg mladića s ulice i daje mu priliku sudjelovati u programu obuke s najjačim mogućim konkurentima i to baš u vrijeme pojave velike globalne prijetnje proizašle iz uma zlog tehnološkog genija. Kada otac petogodišnjeg djeteta žrtvuje život na dužnosti tijekom tajne vojne operacije, njegova obitelj dobiva telefonski broj koji mogu zvati samo jednom u slučaju kad im je potrebna pomoć.
Sedamnaest godina kasnije Eggsy je nezaposlen i životari u majčinom stanu. Nakon što ga uhapse zbog krađe automobila, Eggsy će iskoristiti broj kako bi se izvukao iz zatvora, a spasit će ga Harry Hart, lukavi špijun koji njegovom ocu duguje život. Razočaran time kako Eggsy živi, Hart je s druge strane impresioniran njegovim sposobnostima, pa će mu dati priliku da promijeni život i proba naći mjesto u supertajnoj obavještajnoj službi Kingsman. Eggsy mora proći velik broj teških testova, a cijelo vrijeme tu je i psihološka borba s osjećajem manje vrijednosti, jer njegovi su konkurenti dobro obrazovani, uglađeni i imaju dobre veze. Harry istovremeno pokušava razriješiti tajnu misterioznog nestanka nekolicine uglednih akademika, znanstvenika i ljudi iz svijeta zabave i ući u trag osobi za koju smatra da je odgovorna, a to je Richmond Valentine, milijarder i tehnološki genij te poremećeni aktivist koji namjerava spasiti svijet na način koji će značiti opće uništenje. Eggsy će uz Hartovu pomoć postati pravi špijun, a saznat ćemo hoće li uspjeti postati član organizacije Kingsman i spasiti svijet.“

Izvor: Knjižnica – događanja

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.