Koncert Ibrice Jusića oduševio Križevčane

Dubrovački kantautor i legenda hrvatske glazbene scene Ibrica Jusić oduševio je križevačku publiku u subotu 16. ožujka 2013. cjelovečernjim koncertom u Klubu kulture u sklopu 9. Culture Shock Festivala. Publika starosti od 17 do 77 godina uživala je u dva i pol sata najpoznatnijeg dijela Jusićeva opusa, koje je umjetnik izveo stoječki, dok je uz njega čitavo vrijeme bio vjerni belgijski ovčar Bond.

Niti nakon pola stoljeća uspješne karijere, Ibricu ne napušta kvaliteta njegovog proslavljenog glasa kojim je, prateći se na gitari, predstavio repertoar od francuske šansone, preko autorskih pjesama, do sevdalinki, ne propustivši predstaviti neke od najljepših ljubavnih i socijalnih pjesama ikad napisanih.

Posjetitelji Kluba kulture su reagirali na pjevačevu energiju i besprijekornu izvedbu tri puta ga pozvavši na bis. Subotnji je koncert svakako bio jedan od najdomljivijih glazbenih manifestacija održanih u Križevcima, a i jedan od najuspješnijih događaja Culture Shock Festivala, koji organiziraju križevačke neprofitne udruge P.O.I.N.T. i K.V.A.R.K.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.