Za Gostionsku pitalicu treba ponoviti dva umjetnička područja

Dvanaesta i pretposljednja Gostionska Pitalica, pub kviz koji od prošle jeseni ne dopušta križevačkim kvizašima da se opuste nego ih tjera da svoja znanja održavaju, podebljavaju i osvježavaju, najavljen je za ovaj tjedan, na starome mjestu u klubu Latino. Prošli put Kviževčani su odnijeli premoćnu pobjedu ispred ambicioznih Fine Touch koji su u težem dijelu kviza bili sjajni, a na lakšim asocijacijama su se poskliznuli, dok se oslabljena ekipa Kviza identiteta morala zadovoljiti tek trećim mjestom. Najveća nesreća pogodila je pak Alberte koji su “kiksali” na pitanju iz svog područja jer se nisu mogli sjetiti u kojem gradu je rođena operna diva Zinka Kunc. Od tog trenutka sve im je krenulo nizbrdo, ali glazbe će, doznajemo, biti i u ovotjednom kvizu .

Prilika za revanš je već u petak 10. svibnja u 20 sati, a autor kviza Tomislav Tkalec natjecateljima je ponudio pomoć i otkrio da će među pitanjima biti onih o novijoj hrvatskoj pop-dance glazbi, a dobro je ponoviti i gradivo iz likovne umjetnosti, konkretno svjetske klasike.

Ekipe znalaca koji se usude testirati svoje znanje i ovaj put se mogu prijaviti na uobičajene načine: mailom ili preko društvenih mreža.


Vezano
Komentiraj

Tvoja e-mail adresa neće se nigdje vidjeti javno