[FOTO] Proglašeni najbolji sportaši Križevaca za 2023. godinu

U kino dvorani u Razvojnom centru i tehnološkom parku večeras je održano proglašenje najuspješnijih sportašica, sportaša, sportskih djelatnika i ekipa grada Križevaca u 2023. godini u organizaciji Zajednice športskih udruga grada. Okupljenim sportašima i sportašicama dobrodošlicu je zaželio, uime domaćina, predsjednik ZŠU Branislav Pengov, a pozdravili su ih i gradski pročelnik Sandro Novosel i župan Darko Koren.

Najperspektivniji sportaš je košarkaš Borna Katanović (KK Radnik), a nominirani su još bili Juraj Brkić (Košarkaški klub Radnik), Karlo Gršić (Motociklistički klub Križevci) i Marko Pofuk (Streljački klub Križevci 1252). Najperspektivnija sportašica je karatašica Iva Katalenac (KK KTC), a nominirane su bile i Lara Srbljinović (Taekwondo klub Radnik), Ira Martinac (Boksački klub Ronin) i Pia Sertić (Atletski klub Križevci). Najbolji sportašica je Melita Brunović-Čondić (Atletski klub Križevci – sekcija nordijskog hodanja pri klubu), a najbolji sportaš motociklist Luka Nervo iz MK Križevci. Još su nominirani: Domagoj Krulić (SK Križevci 1252), Hrvoje Kašik (AK Križevci) i Mihael Mladen (NK Radnik Križevci).

Najperspektivnija muška ekipa su kadeti SK Križevci 1252, a još su bili nominirani juniori SK Križevci 1252 i juniori BK Ronin. Najbolji klub je Motociklistički klub Križevci, a nomiran je bio i NK Radnik Križevci. Najuspješniji sportski trener je Dragutin Sačarić iz SK Križevci 1252, a još su nominirani Mario Ban iz KK KTC i Hrvoje Pečarić iz BK Ronin. Najboljim sportskim djelatnikom proglašen je Darko Jambreković iz NK Radnik Križevci, a nominiran je bio i Ivan Fletko iz MK Križevci.

Posebna priznanja za iznimna postignuća primili su: Matija Berend (BK Ronin), Filip Črnec, Borna Sačarić i Karlo Sačarić (svi iz SK Križevci 1252), Karlo Habjanović (KK KTC), Bruno Ljaljić i Nora Ljaljić iz Šahovskog kluba Križevci, Rene Jandroković iz Taekwondo kluba Radnik, Vesna Sokač (AK Križevci-sekcija nordijskog hodanja, Ivan Šimonek (voditelj škole rukometa) i Nogometni klub Radnik Križevci. Posebna priznanja prigodom 50. obljetnice kluba dodijeljena su nogometnim klubovima Mladost Carevdar i Viktorija Vojakovac. Program su glazbeno obogatili vrsni učenici Glazbene škola Alberta Štrige i pripadnice Križevačke djevojačke straže, a uime nagrađenih zahvalio je najuspješniji sportski djelatnik, predsjednik NK Radnik Križevci Darko Jambreković.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.