Akcija, romansa, pustolovina i crtić

U petak 26. siječnja u 20 sati Kino Križevci prikazuje akcijski triler Pčelar, redatelja hitova „Odred otpisanih” i „Fury” Davida Ayera. Nakon što se povukao iz Pčelara, tajne elitne organizacije, Adam Clay živi usamljeničkim životom brinući se za svoje pčele. Međutim, kada njegovoj starijoj susjedi prevarom otmu životnu ušteđevinu s tragičnim posljedicama, Adam Clay se vraća u akciju. Odlučan potražiti pravdu za susjedu, Clay otkriva mrežu smrtonosnih prijevara koje je orkestrirala moćna organizacija u kojoj su meta najranjiviji slojevi društva. Dok se bori protiv agenata FBI-a, pa čak i vlastite zamjene u Pčelarima, Clayjeva misija se razvija u nešto veće: razotkrivanje sveprisutnog sustava korupcije koja prijeti društvu.

U subotu u 17 sati prikazuje se obiteljski pustolovni film Lassie 2. Najpoznatiji koli Lassie ovoga će puta biti u akciji spašavanja sa svojim najboljim prijateljem Florianom i njihovim novim prijateljima Henrijem, Cleom i malim Pippom, pasmine jack russell terijer. Tijekom ljetnih praznika, Flo se odbija rastati od svoje voljene Lassie i umjesto da s roditeljima ode na odmor na Kanarske otoke, praznike provodi u Južnom Tirolu na farmi kod svoje tete Cosime, koja živi s djecom i malim psom Pippa, pasmine jack russell terijer. Kad djeca saznaju da psi počinju nestajati u selu, jako su uznemirena i strahuju za sigurnost Lassie i Pippe. Ali ubrzo netko provali u tetinu kuću i ukrade psa Pippa. Najslavniji od svih ovčara nakon tri godine vraća se na velika platna – s novom uzbudljivom obiteljskom avanturom i nezaboravnim iskustvom za velike i male ljubitelje pasa. Srdačna priča o neraskidivom prijateljstvu između dječaka i njegovog psa škotskog ovčara nastavak je filma Lassie (2020.), temeljenog na poznatom izvornom romanu engleskog pisca i scenarista Erica Knighta.

Subota navečer ovaj je vikend rezervirana za romantičnu dramu Divno vjenčanje. Nastavak je to napete ljubavne priče Divna propast između Abby, djevojke koja bježi od prošlosti i Travisa, zločestog dečka kojeg upoznaje na fakultetu. U uzbudljivoj romansi saznajemo kako je Abby postala gospođa Maddox. Ljubitelji Abbyne i Travisove romanse dobit će u ovoj vrtoglavoj priči odgovore na sva pitanja o danu (i noći!) njihovog vjenčanja.

U nedjelju popodne u 17 sati prikazuje se crtić Vau Vau zvijezda 2. Bodi je tibetanski mastif od kojeg se očekuje da bude sljedeći seoski čuvar stadu veselih ovaca, no on baš i nije oduševljen tom idejom jer želi postati najveća rokenrol zvijezda. Godinu dana nakon prvog nastupa: Bodi i njegov bend postali su lokalno poznati, čak imaju i odane obožavatelje. Kad im glazbeni mogul po imenu Lang pruži priliku za turneju s pop senzacijom, Lil’ Foxy, Bodi i njegovi prijatelji shvate da slava ima svoju cijenu i na kraju otkriju da jedino ako ostanete vjerni sebi možete osloboditi snagu rokenrola.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.