Zbog nepravilnosti u radu smijenjen dugogodišnji predsjednik križevačke Udruge osoba s invaliditetom

Udruga osoba s invaliditetom Križevci smijenila je dosadašnjeg predsjednika Petra Gatarića i cijeli Upravni odbor na izvanrednoj skupštini još krajem studenoga, a novoizabrano vodstvo od prekjučer je ovlašteno zastupati udrugu i o tome je obavijestilo medije.

Skupština je sazvana na pisani zahtjev 121 redovnog člana Udruge zbog mnogih nepravilnosti u radu i
kršenja Statuta Udruge od strane predsjednika Petra Gatarića i ostalih članova Upravnog odbora, što su utvrdili Sud časti i Nadzorni odbor udruge. Među ostalim, članovi su na sjednici donijeli konačnu odluku o prihvaćanju žalbe na protustatutarnu odluku o trajnom isključenju članova iz Udruge i vratili su ih u članstvo, razriješili su dosadašnji Upravni odbor i izabrali novi u sastavu Luka Bratić, Josipa Budić, Maja Međimorec, Danijel Habdija, Ankica Babok, Andrija Rusan i Filip Đuranec.

Upravni odbor je na svojoj konstituirajućoj sjednici izabrao Luku Bratića za novog predsjednika Udruge osoba s invaliditetom Križevci, a Josipu Budić za dopredsjednicu.

Zahvaljujemo svim članovima i članicama koji su bili u mogućnosti sudjelovati na izvanrednoj sjednici skupštine Udruge osoba s invaliditetom Križevci, svim članovima koji su potpisali Zahtjev za sazivanje navedene skupštine, kao i svima ostalima, bez obzira na članstvo, koji su nam bili podrška u ovom periodu“, poručilo je novo vodstvo udruge. Na izvanrednu skupštinu odazvalo se pedeset redovnih članova te su, prema statutu udruge, sve odluke pravovaljane.

20 godina CSF
Vezano
4 komentara
  1. Ja piše:

    Sad kada je gosp Petar iz ničeg napravio sve da bi Udruga bila najbolja, a da se ne spominje i Hedona, plus bezbroj drugih hvalevrijednih projekata…sram vas može biti da čovjeka tako blatite.
    Te svoje priče o pravovaljanoj Skupštini možete prodavati onima koji ne znaju ništa o statutima i dr.
    Tko ste vi, odakle ste došli i što ste dosad radili za osobe s invaliditetom. Zar mediji nisu u stanju provjeriti činjenice?
    Lijepo je sjesti u tuđu stolicu i kititi se finim perjem….al upitno je dal mirno spavate

  2. Marijan piše:

    Ima li kakvih kaznenih prijava o poštenju dosadašnjih rukovodioci i koji su razlozi smjene? Ima li koga da kontrolira parkirna mjesta za invalide i koliko ima prekršitelja u prošlošloj godini s obzirom da vidim svaki put kad dođem u grad da ima debila kojima teško napraviti 10 koraka na parkingu kod trgovačkih centara već parkiraju na invalidskim mjestima. Meni je neugodno da me netko vidi kako sam bezobrazan da se parkiram a kamoli da se bojim još i kazne. Kako se u Njemačkoj ne može desiti da se netko parkira bez dozvole a ne možeš sko vidjeti policajca.

  3. Tanja piše:

    kakve nepravilnosti i vi pišete gluposti,g. je dobio nagradu za životno djelo, a sad ista ta udruga koju je on oporavio godinama i osnovao HEDONU, sa novom ekipom užasnom istog tog gospodina razvlače po medijima,sram ih može biti….mislim da priča nije završila…..

  4. Tatjana piše:

    sramota što su čovjeku iza leđa napravili,obični balavci bez imalo poštovanja prema gospodinu koji je puno učinio za ovaj grad, invalide,udrugu s kojom je osnovao HEDONU, i da nitko od novinara nije pitao drugu stranu priče ,žalosno i tužno za udrugu hedonu i ovaj grad….ali očito da nekome miriši HEDONA…pozdrav novoj ekipi, godinu dvije će opstati kraj dobrog učitelja i ostavštini g.Gatarića

Komentari su zatvoreni.