Vikend u kinu uz sportsku komediju i dva crtića

David Fane and Michael Fassbender in NEXT GOAL WINS. Photo by Hilary Bronwyn Gayle. Courtesy of Searchlight Pictures. © 2023 Searchlight Pictures All Rights Reserved.

Danas u subotu 13. siječnja u 17 sati Kino Križevci prikazuje čarobnog Wonku, sinkroniziranu obiteljsku komediju. Od Paula Kinga, redatelja filmova “Paddington” i producenata “Harry Potter” i “Fantastic Beasts” franšiza, dolazi opojna mješavina magije i glazbe, kaosa i emocija, sve ispričano s puno humora. U glavnoj ulozi je fenomenalni Timothée Chalamet. Ovaj neodoljivo živopisan i inovativan filmski spektakl predstavit će publici mladog Willyja Wonku, prepunog ideja i odlučnog promijeniti svijet jednim ukusnim zalogajem – dokazujući da najbolje stvari u životu počinju snom. Temeljeno na izvanrednom liku iz priče “Charlie i tvornica čokolade”, dječje knjige Roalda Dahla i jedne od najprodavanijih dječjih knjiga svih vremena, “Wonka” priča čudesnu priču o tome kako je najveći izumitelj, čarobnjak i proizvođač čokolade na svijetu postao omiljeni Willy Wonka kakvog danas poznajemo.

David Fane and Michael Fassbender in NEXT GOAL WINS. Photo by Hilary Bronwyn Gayle. Courtesy of Searchlight Pictures. © 2023 Searchlight Pictures All Rights Reserved.

U večernjem terminu od 20 sati na rasporedu je sportska komedija Pun pogodak, inspirativna priča o prihvaćanju, upornosti i neodustajanju. Dobitnik Oskara, Taika Waititi (Jojo Rabbit, Thor: Ragnarok) je redatelj filma koji se temelji na istinitoj priči, a prati nogometnu momčad Američke Samoe, poznatu po svom brutalnom porazu od 31-0 protiv nogometne reprezentacije Australije 2001. godine. To je ujedno i najveći poraz, svjetski rekord zapravo, u povijesti međunarodnog nogometa. Kako se približavaju kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo, ekipa zapošljava trenera Thomasa Rongena (Michael Fassbender) koji vjeruje da može pokrenuti najgoru svjetsku nogometnu momčad. Ono što slijedi je izvrsna komedija s puno srca.

U nedjelju 14. siječnja od 17 sati se prikazuje crtić Patke selice. Film prati obitelj pataka koje se nalaze na svom godišnjem zimskom putovanju na jug, ali im se planovi poremete kada se izgube u New Yorku. U ovoj toploj priči bogatoj humorom i vizualnim efektima pratimo obitelj Mallards, obitelj pataka koja je zapela u kolotečinu. Dok je tata Mack sretan sa sigurnošću jezera u Novoj Engleskoj, mama Pam je nemirna. Uz malo nagovaranja Mack i Pam ipak odluče krenuti na put prema jugu preko zime sa svojom djecom Daxom i Gwen. Njihov cilj je tropski raj Jamajke, ali im se planovi poremete kada naiđu na neočekivane prepreke.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.