[FOTO] Značajna pobjeda Križevčana nad Metkovcima

Rukometaši KTC-a ostvarili su sinoć iznimno značajnu pobjedu nad Metkovcima u 14. kolu Paket24 Premijer lige, Lige B, 34:28 (16:15) i prenijet će u Ligu za ostanak velikih 11 bodova. Metkovci su bili tvrd orah u prvom poluvremenu u kojem su vodili i tri razlike u 21. minuti 9:12 pogotkom Ivana Goluže, sina proslavljenog Slavka koji je, također, večeras bio u križevačkom sportskom domu. Iskusni igrači KTC-a su uspjeli do kraja prvog dijela okrenuti stvari u svoju korist, a u drugom poluvremenu odigrali su odlično i ostvarili visoku prednost koja je iznosila i sedam pogodaka razlike.

Svi su bili na visokoj razini, a fenomenalnu utakmicu odigrao je Toni Ezgeta. Obrana je odradila svoje, Grgić i Olić obranili što je trebalo, Marković pogađao i iz cepelina nakon proigravanja Perajice koji je, unatoč ozljedi, dao svoj obol, Jurakić je u drugom poluvremenu bio ubojito krilo. Tandarino iskustvo, Vinkovićevi pogoci iz sedmeraca, ma svi su bili pravi. Navijači, oni najmlađi, sjajni kao i uvijek, a među gledateljicama i naša reprezentativka Larissa Kalaus. Pravi sportski dar za Božić. Slijedi zasluženi odmor za naše rukometaše, a onda od 17. veljače Liga za ostanak u premijerligaškom razredu. Utakmicu je pratilo dvjestotinjak gledatelja.

KTC: Marković 7 (šut 7/8), Vinković 4 (3), Ćurić 5, Ostarčević, Harča, Dujmović, Perajica 1, Jurakić 6, Grgić (7 obrana, 6 + 1), Mirosavljević, Maričić 1, Olić (4 obrane), Ezgeta 8 (šut 8/9), Tandara 1, Mršić 1. TRENER: Dalibor Sokač. METKOVIĆ MEHANIKA: Romić, Cvitanović 5 (1), Krešić, Čutura 3, Kozina (7 obrana), Papić, Halilović 1, Šunjić, Šprlje, Mustapić, Raguž 6 (1), Koncul, Bašić 4, Jakić 6, Goluža 3, Putica. TRENER: Damir Batinović.

Dalibor Sokač, trener KTC-a: “U prvom poluvremenu smo bili nestrpljivi i zato smo promašili toliko zicera, ali smo drugo odraditi kako treba i završili na najbolji način. Svi su dali maksimum i dečkima svaka čast. Zaslužili su veliku podršku poklonika sporta u Križevima i nadam se da će sljedeći dio sezone biti više gledatelja, uz ove naše sjajne navijače iz škole rukometa. Konačno, zaslužen odmor.

Luka Tandara, igrač KTC-a: “Super utakmica i jako bitna dva boda za nas. Kum Toni Ezgeta igra odlično, fenomenalno u zadnje vrijeme, u formi je. 11 bodova će nam jako pomoći i olakšati posao za dalje, ali tek je pola sezone iza nas i moramo još dosta bodova uzeti.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.